Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, είναι το χαρακτηριστικό άρωμα του καφέ συστατικά γεύση σχηματίστηκε, μαζί με το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα των φασολιών. Είναι γνωστά περισσότερα από 1000 διαφορετικά εξαρτήματα άρωμα του καφέ. Με την παραλλαγή του ψησίματος προϋποθέσεις είναι δυνατό να επιτευχθεί το συγκεκριμένο προφίλ γεύση του τελικού καφέ ανάλογα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Τα πράσινα φασόλια καφέ θερμαίνεται σε θερμοκρασία μεταξύ 180 º C και 240 º C για 1,5 έως 20 λεπτά. Ισχυρότερη ψήσιμο θα δημιουργήσει πιο σκούρο χρώμα και πιο έντονο άρωμα και γεύση.
Ο καφές είναι συνήθως ψητό στο οριζόντιο περιστρεφόμενο τύμπανα που θερμαίνονται από τα κάτω ή ρευστοποιημένης θαλάμους ψητό κρεβάτι όπου ο καφές θερμαίνεται και μεταφέρεται με το ζεστό αέρα. Σε βιομηχανική κλίμακα, οι καυστήρες συνήθως θερμαίνονται με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο. Μετά το ψήσιμο, τα φασόλια ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια, ενδέχεται να είναι συσκευασμένα σε ολόκληρους κόκκους έτοιμα από την αγορά.
Εάν απαιτείται, η φρυγμένους κόκκους καφέ μπορεί να είναι έδαφος. Αυτό γίνεται σε ένα μύλο του καφέ. Grind μέγεθος πρέπει να προσαρμοστεί για κάθε προβλεπόμενη χρήση (μηχανή espresso, φίλτρου ετοιμάζω, στιγμιαίος καφές), δεδομένου ότι θα επηρεάσει και τη γεύση στο φλιτζάνι.
Athens Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου