COFFEEBANNER

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Βραζιλίας κόκκους καφέ

Brazilian Coffee Beans Βραζιλίας κόκκους καφέ
Brazilian Coffee History Βραζιλίας Ιστορία Καφέ
Coffee was introduced in Brazil by Francisco de Mello Palheta in 1727 from Cayenne, French Guiana. Καφές εισήχθη στη Βραζιλία από τον Francisco de Mello Palheta το 1727 από το Cayenne, της Γαλλικής Γουιάνας. Today, Brazil is the world's largest coffee producer and is becoming a significant player in the specialty coffee industry. Σήμερα, η Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός καφέ στον κόσμο και γίνεται ένα σημαντικό παίκτη στη βιομηχανία του καφέ ειδικότητας. Bourbon, Typica, Caturra, and Mundo Novo coffee varietals are grown in the states of Paraná, Espirito Santos, São Paulo, Minas Gerais, and Bahia. Bourbon, Typica, Caturra και Mundo Novo ποικιλίες καφέ καλλιεργούνται στις πολιτείες Paraná, Espirito Santos, Σάο Πάολο, Minas Gerais και Bahia.
When the International Coffee Organization (ICO) and the Brazilian Institute do Café (IBC) set quotas for importing and exporting coffees, it protected a few producers in Brazil while deteriorating the specialty coffee sector. Όταν ο Διεθνής Οργανισμός Καφέ (ICO) και της Βραζιλίας Ινστιτούτο κάνει Café (IBC) που ποσοστώσεις για την εισαγωγή και εξαγωγή καφέ, θα προστατεύονται λίγοι παραγωγοί στη Βραζιλία, ενώ επιδείνωση στον τομέα του καφέ ειδικότητας. Since quotas were set, volume was expected. Δεδομένου ότι οι ποσοστώσεις αυτές έχουν καθοριστεί ο όγκος ήταν αναμενόμενο. Unfortunately, the focus was on coffee prices and quantity rather than quality. Δυστυχώς, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στις τιμές του καφέ και την ποσότητα και όχι την ποιότητα. The Brazilian coffee producers would mix together higher-quality coffees with low-quality Brazilian coffees to meet the demands of the quota system. Οι βραζιλιάνοι παραγωγοί καφέ θα ανακατέψτε τα υψηλότερης ποιότητας καφέδες με χαμηλής ποιότητας καφέδες Βραζιλίας για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συστήματος των ποσοστώσεων. The producers would then rename the coffees as Santos 1, Santos 2, etc. where Santos was the port where coffee was exported. Οι παραγωγοί θα μετονομάσετε τότε οι καφέδες ως Santos 1, Σάντος 2, κλπ., όπου ο Σάντος το λιμάνι όπου ο καφές έχει εξαχθεί. In the early 90's the new government in Brazil broke the quota and protection laws for both the coffee and sugar industry. Στις αρχές της δεκαετίας του 90, η νέα κυβέρνηση στη Βραζιλία έσπασε τους νόμους ποσόστωσης και προστασίας τόσο για το καφέ και η βιομηχανία ζάχαρης. Subsequently, both the IBC and the IAA (sugar) were closed. Στη συνέχεια, τόσο το IBC και της ΙΑΑ (ζάχαρη) έκλεισαν. This brought about a revolution in how coffee was exported in Brazil, thereby bringing about a reform in how coffee was grown, processed, and treated. Αυτό έφερε μια επανάσταση στον τρόπο με τον καφέ εξήχθη στη Βραζιλία, η οποία καταλήγει σε μεταρρυθμίσεις στον τρόπο με τον καφέ έχει καλλιεργηθεί, η επεξεργασία, και να αντιμετωπίζεται. Slowly the amazing variety of coffee available in Brazil became evident as consumers exercised their new right to purchase estate specific specialty coffees. Σιγά-σιγά η εκπληκτική ποικιλία του καφέ που προσφέρεται στη Βραζιλία έγινε αισθητή καθώς οι καταναλωτές που ασκείται νέο δικαίωμα τους για αγορά ακινήτου ειδικά σπέσιαλ καφέδες.
Today, Brazil coffee beans are not only used for coffee blending . Σήμερα, τα κουκιά, δεν είναι η Βραζιλία καφές χρησιμοποιούνται μόνο για την ανάμειξη του καφέ . Now that they are not pre-blended for us we can roast them properly to amplify their diverse characteristics. Τώρα που δεν είναι προ-αναμειγνύονται για εμάς που μπορούμε να ψητό τους σωστά για να ενισχύσει διαφορετικά χαρακτηριστικά τους. Then, if desired, we can blend the roasted coffees together to achieve a richer, bolder, and smoother espresso blend. Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορούμε να μείγμα καβουρδισμένο καφέ μαζί για να επιτύχουν μια πιο πλούσια, πιο τολμηρή, και ομαλότερη εσπρέσο μείγμα. Since the breakdown of the IBC and the quota system internal coffee consumption in Brazil has increased. Δεδομένου ότι η κατανομή του IBC και το σύστημα των ποσοστώσεων εσωτερική κατανάλωση καφέ στη Βραζιλία έχει αυξηθεί. Coffee exportation to the United States has also increased. Καφές την εξαγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης αυξηθεί. Brazil specialty coffee is on the rise and Brazil should no longer be viewed as a country suitable only for blending. Βραζιλία καφέ ειδικότητας βρίσκεται σε άνοδο και η Βραζιλία δεν θα πρέπει πλέον να θεωρείται ως μια χώρα κατάλληλο μόνο για την ανάμειξη.
Size of Coffee Plantations in Brazil Το μέγεθος των φυτειών καφέ στη Βραζιλία
The vast majority of coffee farms in Brazil are less than ten hectares in size. Η συντριπτική πλειοψηφία των φάρμες στη Βραζιλία είναι μικρότερη από δέκα εκτάρια σε μέγεθος. According to the Diagnóstico da Cafeicultura em Minas Gerais, 71% of farms are less than 10 hectares, 25% of farms had less than 50 hectares, and only 4% of farms were larger than 50 hectares. Σύμφωνα με την Diagnóstico da em Cafeicultura Minas Gerais, το 71% των εκμεταλλεύσεων είναι κάτω των 10 εκταρίων, το 25% των εκμεταλλεύσεων είχαν λιγότερο από 50 εκτάρια, και μόνο το 4% των γεωργικών εκμεταλλεύσεων ήταν μεγαλύτερες από 50 εκτάρια.
Brazil is the world's largest coffee producer and produces around 25% of the world's supply of coffee. Η Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός καφέ στον κόσμο και παράγει περίπου το 25% της προσφοράς στον κόσμο του καφέ. Eighty percent of coffee from Brazil is Arabica. Ογδόντα τοις εκατό του καφέ από τη Βραζιλία είναι Arabica.
Coffee Processing Methods Καφές Μέθοδοι Επεξεργασίας
Brazil processes its coffee by the wet (washed) , dry (natural) , and semi-washed (pulped natural) methods. Βραζιλία διαδικασίες καφέ της από το υγρό (πλυμένα) , ξηρά (φυσικά) , και ημι-πλένονται (πολτοποιείται φυσικά) μεθόδους. The vast majority of Brazil coffee beans are still processed via the dry method since Brazil is one of the few countries in the world that has the appropriate weather to do so successfully. Η συντριπτική πλειοψηφία της Βραζιλίας κόκκους καφέ είναι ακόμα σε επεξεργασία μέσω την ξηρά μέθοδο δεδομένου ότι η Βραζιλία είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο που διαθέτει την κατάλληλη καιρός να το πράξει με επιτυχία. Due to Brazil's distinct dry and wet seasons, the flowering and cherry maturation is homogeneous. Λόγω του διακριτού στεγνό και βρεγμένο Βραζιλίας εποχές, την ανθοφορία και την ωρίμανση κεράσι είναι ομοιογενές. This allows Brazilians to harvest coffee via the strip picking method and/or mechanically. Αυτό επιτρέπει στους Βραζιλιάνους για καφέ συγκομιδής, μέσω της λωρίδας picking μέθοδος και / ή μηχανικά. Although under-ripe and overripe cherries are also harvested, careful processing will easily remove these coffee cherries. Παρόλο που αυτή είναι σε ώριμα και υπερώριμα κεράσια, επίσης, συγκομιδή, την προσεκτική επεξεργασία θα απομακρύνει εύκολα αυτά τα κεράσια του καφέ. In my experience, I have found Brazil to have one of the most advanced and well-cared-for processing systems in the industry. Στην εμπειρία μου, έχω βρεί τη Βραζιλία για να έχουν μια από τις πιο προηγμένες και καλά φρόντισε-για τα συστήματα επεξεργασίας στη βιομηχανία.
Dry-Process : Dry-processed (Naturally processed) coffees are dried while they are still in the cherry. Στεγνό-Διαδικασία : Φυσικά μεταποιημένα) Dry-επεξεργασία (καφέδες είναι ξηρά ενώ είναι ακόμα στο κεράσι. Prior to drying, only cherries that float will be removed. Πριν από την ξήρανση, μόνο τα κεράσια που επιπλέουν θα καταργηθούν. Since the coffees are dried in contact with the sweet mucilage, the coffee will be heavy in body, sweet, smooth, and complex. Δεδομένου ότι οι καφέδες αποξηραμένα σε επαφή με το γλυκό γλίστρα, ο καφές θα είναι βαρύ στο σώμα, γλυκό, απαλό, και πολύπλοκο. This coffee is also one of the most complex to deal with do to the long drying times and possibility of fermentation. Αυτός ο καφές είναι επίσης ένα από τα πιο σύνθετα για να ασχοληθεί με κάνει να τον μεγάλο χρόνο ξήρανσης και την δυνατότητα της ζύμωσης. However, since dry-processed coffees are more difficult, Brazil has invested significant time and money to developing new drying systems and drying practices to prevent fermentation. Ωστόσο, δεδομένου ότι ξηρής επεξεργασία καφέ είναι πιο δύσκολα, η Βραζιλία έχει επενδύσει σημαντικό χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξη νέων συστημάτων ξήρανσης και οι μέθοδοι ξήρανσης για την πρόληψη της ζύμωσης.
Wet-Process : Wet-processing coffees is a relatively new method of removing the four layers surrounding the coffee bean. Wet-Διαδικασία : υγρής επεξεργασίας καφέ είναι μια σχετικά νέα μέθοδο για την απομάκρυνση των τεσσάρων στρώματα γύρω από το φασόλι καφέ. This process results in a coffee that is cleaner, brighter, and fruitier. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε ένα καφέ που είναι καθαρότερο, φωτεινότερο, και fruitier. Wet processing is done in a relatively small proportion to dry-processing in Brazil, but offers another cleaner and brighter dimension to Brazilian coffees. Υγρή επεξεργασία γίνεται σε ένα σχετικά μικρό ποσοστό σε ξηρή επεξεργασίας στη Βραζιλία, αλλά προσφέρει μια άλλη καθαρότερες και φωτεινότερες διάσταση Βραζιλίας καφέδες.
Pulped Natural: The pulped natural method consists of pulping a coffee, but emitting the fermentation stage to remove the silverskin. Πολτοποιείται Φυσικό: Η πολτοποίηση φυσική μέθοδος συνίσταται πολτοποίησης έναν καφέ, αλλά που εκπέμπει το στάδιο της ζύμωσης για να αφαιρέσετε το silverskin. This results in a beverage that has characteristics of both a dry- and wet-processed coffee. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ποτό που έχει χαρακτηριστικά τόσο της ξηρής και υγρής επεξεργασίας καφέ. It is often sweeter than wet-processed coffees, has some of the body of a dry-processed coffee, but also retains some of the acidity of a wet-processed coffee. Συχνά είναι πιο γλυκιά από υγρή επεξεργασία καφέδες, έχει μερικά από το σώμα ενός στεγνού μεταποιημένου καφέ, αλλά και διατηρεί ορισμένους από την οξύτητα του wet-μεταποιημένου καφέ. This type of processing can only occur in countries where the humidity is low and the coffee covered in the sweet mucilage can be dried rapidly without fermenting. Αυτό το είδος της επεξεργασίας μπορεί να συμβεί μόνο σε χώρες όπου η υγρασία είναι χαμηλή και τα καφέ που υπάγεται στο γλυκό μυκυλιώματα μπορεί να στεγνώσει γρήγορα χωρίς ζύμωση. Brazil has made this method famous and produces some of the best pulped-natural coffees in the world. Η Βραζιλία έχει γίνει αυτή η μέθοδος γνωστή και παράγει μερικά από τα καλύτερα πολτοποιείται-φυσικές καφέδες στον κόσμο. All twenty winners of the Gourmet Cup competition in Brazil in 2000 processed their coffees using the pulped natural method. Όλα τα είκοσι νικητές του διαγωνισμού Gourmet Κύπελλο στη Βραζιλία το 2000, τα μεταποιημένα καφέδες τους, χρησιμοποιώντας το πολτοποιείται φυσικό τρόπο.
Re-passed: There is another type of coffee that has emerged on the market called re-passed or raisins. Re-πέρασε: Υπάρχει ένα άλλο είδος του καφέ που έχει εμφανιστεί στην αγορά καλείται εκ νέου περάσει ή σταφίδες. These coffees are floaters and are usually discarded with the rest of the floaters. Οι καφέδες είναι πλωτήρες και συνήθως απορρίπτονται με την υπόλοιπη πλωτήρων. However, they have a flavor profile that some of the world's best experts find to be much sweeter than traditional pulped coffees. Ωστόσο, έχουν ένα σχεδιάγραμμα γεύσης που μερικές από τις καλύτερες ειδικούς στον κόσμο βρίσκουν ότι είναι πολύ πιο γλυκό από τα παραδοσιακά πολτοποιείται καφέδες. The cherries float because they have dried too long on the tree before being collected. Τα κεράσια επίπλευσης, επειδή έχουν στεγνώσει πολύ καιρό για το δέντρο πριν από την συλλογή. This, however, allows the bean to interact with the mucilage for a longer amount of time before the start of fermentation. Αυτό, ωστόσο, επιτρέπει το φασόλι να αλληλεπιδρούν με το πήκτωμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη της ζύμωσης. The beans are removed from the rest of the floaters using a barrel system developed by Eduardo Sampio in Brazil. Τα φασόλια αφαιρούνται από το υπόλοιπο του πλωτήρες χρησιμοποιώντας ένα βαρέλι σύστημα που αναπτύχθηκε από τον Eduardo Sampio στη Βραζιλία. The coffee beans are then re-passed and pulped. Οι κόκκοι του καφέ στη συνέχεια εκ νέου περάσει και πολτοποιείται. They can then be washed or used as pulped naturals. Μπορούν στη συνέχεια να πλένονται ή να χρησιμοποιηθούν ως πολτοποιείται naturals. The availability of the curiously sweet re-passed coffees is very limited since it is mainly experimental at this time. Η διαθεσιμότητα του περιέργως γλυκό εκ νέου περάσει καφέδες είναι πολύ περιορισμένη, δεδομένου ότι είναι κυρίως πειραματική αυτή τη στιγμή. Ask your Brazilian supplier if they separate out this type of coffee and what flavor characteristics this coffee possesses. Ρωτήστε Βραζιλίας τον προμηθευτή σας αν διαχωρίσουμε αυτό το είδος του καφέ και τι γεύση χαρακτηριστικά αυτού του καφέ κατέχει. It may be another option for espresso blending and is likely to become the fourth category of coffee processing. Μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή για την ανάμειξη espresso και είναι πιθανό να γίνει η τέταρτη κατηγορία της επεξεργασίας του καφέ.
As in other countries the most significant player in coffee flavor is the coffee processing method. Όπως και σε άλλες χώρες, το σημαντικότερο ρόλο στην γεύση του καφέ είναι η επεξεργασία του καφέ μέθοδο. After coffee processing, more subtle nuances due to regional characteristics can take over. Μετά την επεξεργασία του καφέ, πιο λεπτές αποχρώσεις που οφείλονται στην περιφερειακή χαρακτηριστικά μπορεί να αναλάβει. There are several distinct coffee growing regions in Brazil, each large enough to be their own country and distinct enough to be considered so. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές καλλιέργειας του καφέ στη Βραζιλία, το καθένα αρκετά μεγάλη ώστε να είναι δική τους χώρα και ευδιάκριτη ώστε να εξεταστούν έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΡΟΛΟΙ

Συναλλαγματικών Ισοτιμιών

Μετατροπέας νομίσματος

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Johnpatrablog

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΦΡΥΞΗΣ ΩΜΟΥ ΚΑΦΕ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΦΡΥΞΗΣ ΩΜΟΥ ΚΑΦΕ
Η ΑΡΧΗ....................ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΟΥ ΑΦΡΥΚΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΟΥ  ΑΦΡΥΚΤΟΥ ΚΑΦΕ
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ V E T O

APN

Our site is at APN Greece Directory

ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ V E T O?

ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ ΠΙΝΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ 16-28 ΕΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΦΕ?

ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ?

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ?

ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ?

Αναγνώστες: ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ Ο ΚΑΦΕΣ?

CAFE DO BRAZIL

CAFE DO BRAZIL
ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑ Ι Ο ΚΑΦΕΣ

CAFE DO BRAZIL

CAFE DO BRAZIL
Η ΠΗΓΗ

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΜΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΚΑΦΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ!!!!!!

ΚΑΦΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ!!!!!!
ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ VETO 200 ΓΡ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ VETO 200 ΓΡ